House In Asamayama

The House In Asamayama is a rectangular studio perched on a steep incline, which overlooks a seas of trees towards Mount Asama in Japan. Designed by Kidosaki Architects Studio, the studio is fixated with walls of glass that separate the private bedrooms from the the public areas and wooden planks that wrap the exterior of the dwelling to create a dialogue with its natural environment. Too bad this kind of studio would never fit in San Francisco!

Check out more views after the jump.


Two cents...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s